fbpx

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat wordt er vergoed door de zorgverzekeraar?

Per jaar wordt er vanuit de basisverzekering drie uur dieetadvisering vergoed. Afhankelijk wat je met de zorgverzekeraar hebt afgesproken, betaal je mogelijk een bijdrage voor het wettelijk eigen risico (€385,-). De factuur voor het Blijvend Afvallen programma betaal je in eerste instantie zelf. Het is mogelijk om deze bij de zorgverzekeraar in te dienen. Check vooraf altijd even de polisvoorwaarden van je (aanvullende) zorgverzekering.

2. Wat kan ik van het 12 weken ‘blijvend afvallen’ programma verwachten?

Waarom dit programma het gewenste resultaat oplevert (zes voordelen)
1. Geen saai dieet
De handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon waarmee je afvalt en beter in balans raakt.
2. Wetenschappelijk onderbouwd
De juiste informatie in een verwarrende voedingswereld vol voedselhypes en ‘zogenaamde experts’.
3. Blijvend resultaat
Ontwikkel nieuwe gezondere gewoontes waarmee we samen naar een realistisch doel toewerken.
4. Praktisch
Twee weekmenu’s en wekelijks de nodige informatie, tips, opdrachten en een video. Maak tevens een vliegende start met snelle winstpakkers!​
5. Persoonlijke begeleiding
Intensieve 1 op 1 coaching via WhatsApp en mail. Een ware stok achter de deur!​
6. Vaardigheden ontwikkelen
De principes leren rondom afvallen, wat te doen bij honger, omgaan met uitjes en de invloeden vanuit je omgeving.

Is dit écht iets voor mij?
Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Wil je blijvend afvallen? Stop met verder zoeken! Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij gaan jou niet alleen helpen met afvallen, maar we zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er werkelijk afblijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Wat kun je bij de start verwachten?
Voordat we van start gaan vindt er een voorbereidingsweek plaats. Hier behandelen we verschillende ‘waarom’ vragen, een uitgebreid intakeformulier, weeg- en meetmoment en ga je enkele dagen een eetdagboek bijhouden.

Bij de start bespreken we je huidige situatie en kijken we naar de gewenste situatie. Daarnaast krijg je een E-book met alles omtrent eten, gezond afvallen en gedragsverandering.

Wat is de startdatum van het programma?
De startdatum is altijd de eerste maandag van de maand.

Hoe gaat de coaching in zijn werk?
Er is gekozen voor 1 op 1 coaching via WhatsApp, telefoon en mail. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen en een startdatum afgesproken. Je ontvangt elke week een filmpje en een opdracht van ons, welke om de week op een afgesproken tijdstip met de coach telefonisch zal worden geëvalueerd. Dat zijn dus zes telefonische contactmomenten. Tussen deze vaste gesprekken kan je altijd bij ons terecht met vragen. We streven er naar om elke werkdag de binnengekomen mails en appjes te beantwoorden.

3. Algemene gegevens

Focus diëtistenpraktijk
Achterom 111
2611 PM
Delft
+31621630986
info@focus-dietistenpraktijk.nl

KVK: 27334544
IBAN: NL49 INGB 0005 7651 09

AGB-code: 24050903

Niet tevreden over je behandeling?
Wanneer je een klacht hebt, probeer deze dan eerst te bespreken met je diëtist. Klachten die niet onderling kunnen worden opgelost, kunnen worden ingediend bij het Klachtenloket Paramedici.

Het expert team

Emilie Stassen, Lisette Kuik en Lizzy Luiten
Experts in voeding & leefstijlverandering

Wil jij nu starten met blijvend afvallen?