fbpx

Blijvend Afvallen
12 weken programma

Bereik en behoud je streefgewicht met gezonde voeding en gedragsverandering, door een effectief programma met intensieve coaching via telefoon, mail en Whats-app!

DE VOORDELEN

Waarom dit programma het gewenste resultaat oplevert

Geen saai dieet

De handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon waarmee je afvalt en beter in balans raakt.

Praktisch

Wekelijks de nodige informatie, tips, opdrachten en een video. Maak tevens een vliegende start met snelle winstpakkers!

Wetenschappelijk onderbouwd

De juiste informatie in een verwarrende voedingswereld vol voedselhypes en ‘zogenaamde experts’.

Persoonlijke begeleiding

Intensieve 1 op 1 coaching via WhatsApp, telefoon en mail. Een ware stok achter de deur!

Blijvend resultaat

Ontwikkel nieuwe gezondere gewoontes waarmee we samen naar een realistisch doel toewerken.

Vaardigheden ontwikkelen

De principes leren rondom afvallen, wat te doen bij honger, omgaan met uitjes en de invloeden vanuit je omgeving.

Recensies

Over blijvend gezond afvallen en een duurzame leefstijlverandering.

"12 weken traject is niet voor even, maar een houvast voor de rest van je leven! Ik kan iedereen het 12-weken traject van Blijvend Afvallen aanraden. Zelf heb ik al meerdere keren verschillende diëten geprobeerd, maar telkens met een tegenslag. Dit kwam voornamelijk doordat deze te streng en voor snel resultaat waren. Bij het 12-weken traject wordt niet alleen naar voeding gekeken, maar ook de belangrijke zaken die komen kijken bij gewichtsverlies en een gezond voedingspatroon. Ze komen wekelijks met hele belangrijke inzichten en daarnaast word je goed gecoacht en kun je altijd met vragen bij hem terecht. Dankzij het traject heb ik een nieuw voedingspatroon aangeleerd, welke makkelijk is vast te houden. Daarnaast bepaal je zelf wat je eet en leer je verschillende lekkere ingrediënten te combineren. Ik wil de dames dan ook zeker bedanken voor zijn begeleiding en support. In de 12 weken ben ik 13,5kg kwijtgeraakt en dit gaat alleen nog maar meer worden."

Pieter

Cliënt

"Ik kijk zeer positief terug op het 12 weken traject. 'Blijvend afvallen' is geen standaard dieet, maar een proces waarin je wordt begeleidt om op zoek te gaan naar de balans tussen gezond eten en genieten. Ze bieden professionele en positieve begeleiding. Door middel van het maken van de opdrachten; kom je zelf tot nieuwe inzichten. Inzichten die jou als persoon helpen om daadwerkelijk af te vallen. Ik zal Blijvend Afvallen bij iedereen aanbevelen!

Pleun

Cliënt

"Samen met Maxime het 12 weken traject gedaan en in 12 weken 11 kilo afgevallen! Het is vooral een leerzame tijd geweest met een top resultaat die wij nu kunnen doorzetten in ons dagelijks eet patroon! Thanks."

Bart

Cliënt

"Gisteren het traject blijvend afvallen afgerond. Maar liefst 12 kg afgevallen in 12 weken tijd!! En het mooiste is, ik kan er nu gewoon mee door. Lekker leven en lekker genieten. Bedankt voor de deskundige begeleiding!"

Appie

Cliënt

"Resultaat bereiken èn behouden zonder suffe diëten, uren in de sportschool en andere zaken die je leven tot op heden wel beperkt hebben."

Ricky Frissen

Eetgedrag coach

"Ik sta 100% achter het concept en de uitwerking van blijvend afvallen. Het idee dat gedragsverandering super belangrijk is sluit perfect aan bij de nieuwste inzichten over voeding. Eindelijk een plan waarbij hier meer aandacht aan besteed wordt. TOP!"

Jeroen van der Mark

Founder of Fit.nl

FAQ

Veelgestelde vragen over het 12 weken programma.

Per jaar wordt er vanuit de basisverzekering drie uur dieetadvisering vergoed. Dit behoort wel van het wettelijk eigen risico (€385,-). Het is mogelijk om aan het einde van het programma een factuur te vragen welke je zelf kan indienen bij de zorgverzekeraar.

Voordat we van start gaan vindt er een voorbereidingsweek plaats. Hier behandelen we verschillende ‘waarom’ vragen, een uitgebreid intakeformulier, weeg- en meetmoment en ga je enkele dagen een eetdagboek bijhouden.

Bij de start bespreken we je huidige situatie en kijken we naar de gewenste situatie. Daarnaast krijg je een E-book met alles omtrent eten, gezond afvallen en gedragsverandering. Ook ontvang je een persoonlijk voedingsschema. Als extra ontvang je nog snelle winstpakker, zodat er daadwerkelijk een vliegende start gemaakt kan worden!

De startdatum is altijd de eerste maandag van de maand.

Er is gekozen voor intensieve 1 op 1 coaching via WhatsApp, telefoon en mail. Je hebt wekelijks contactmomenten. Op werkdagen zijn we bereikbaar per mail of WhatsApp. Er wordt gestreefd om alle vragen dagelijks te beantwoorden.

Samen bereik je meer dan alleen! Een bekende uitspraak, maar ook bij afvallen gaat deze vlieger op. Tijdens een veranderproces is het fijn om een stok achter de deur en een steun in de rug te hebben. Dit kan in de vorm van je partner, vriend(in) of professional. Tijdens een afvaltraject gaan er hoe dan ook moeilijkheden op je pad komen. Wij weten dat dit zelden een rechte weg is, maar een met veel hobbels. Het is fijn om dit samen te doorlopen!

Wil jij het 12 weken afvalprogramma graag samen met je partner of vriend(in) doorlopen om het succes te vergroten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Wil je blijvend afvallen? Stop met verder zoeken! Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij gaan jou niet alleen helpen met afvallen, maar we zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er werkelijk af blijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden. 

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Lees hiervoor enkele reviews:

“Ik kijk zeer positief terug op het 12 weken traject. ‘Blijvend afvallen’ is geen standaard dieet, maar een proces waarin je wordt begeleid om op zoek te gaan naar de balans tussen gezond eten en genieten. Door middel van het maken van de opdrachten; kom je zelf tot nieuwe inzichten. Inzichten die jou als persoon helpen om daadwerkelijk af te vallen. Ik zal blijvend afvallen bij iedereen aanbevelen!”

“12 weken traject is niet voor even, maar een houvast voor de rest van je leven! Ik kan iedereen het 12-weken traject aanraden. Zelf heb ik al meerdere keren verschillende diëten geprobeerd, maar telkens met een tegenslag. Dit kwam voornamelijk doordat deze te streng en voor snel resultaat waren. Bij het 12-weken traject wordt niet alleen naar voeding gekeken, maar ook de belangrijke zaken die komen kijken bij gewichtsverlies en een gezond voedingspatroon. Wekelijks krijg je belangrijke inzichten en daarnaast word je goed gecoacht en kun je altijd met vragen terecht. Dankzij het traject heb ik een nieuw voedingspatroon aangeleerd, welke makkelijk is vast te houden. Daarnaast bepaal je zelf wat je eet en leer je verschillende lekkere ingrediënten te combineren. In de 12 weken ben ik 13,5kg kwijtgeraakt en dit gaat alleen nog maar meer worden.”

“Heb het twaalf weten traject gevolgd. Je krijgt wekelijks tips en opdrachten om bewust te worden van je (eet)gedrag. Heb lang getwijfeld om deel te nemen aan het traject. Had ik het maar eerder gedaan. Heb er veel van geleerd en kan deze tips blijven gebruiken. Ben nu bewust van een gezonde levensstijl, waarbij ik in het weekend (natuurlijk met mate) kan genieten en alsnog in gewicht en centimeters kan afvallen. Mijn dank is groot!

Waar kies jij voor?

Wees eerlijk tegen jezelf. Waar verlang jij diep van binnen naar? Wat is je gewenste situatie? Wat wil je concreet veranderen? Waarom heb je dit tot op heden nog niet gedaan? Welke voordelen biedt het je wanneer je bijvoorbeeld 5 kilo bent afgevallen? Hoe zou je je voelen wanneer je daadwerkelijk kilo’s lichter bent?

Een gevoel van trots, tevredenheid en rust. Je bent zoals jij graag wilt zijn. Je voelt je energiek en fit. Je staat sterk in je schoenen. Je staat weer vol energie in het leven. Je kunt weer de gewenste kleding kopen. Afstanden wandelen zijn geen enkel probleem meer en spelen met de kinderen gaat je goed af. Het plezier in je leven is terug. Gun jezelf een energiek leven!

Ja, ik wil nu ook blijvend kilo’s verliezen! Want wat gebeurt er als je nu niks zou veranderen? Stel je blijft hetzelfde gewicht of komt zelfs nog iets aan… is dat een optie?