fbpx

Blijvend Afvallen | Het programma waarbij je in 12 weken afvalt en leert af te vallen in één! Geen dieet, maar een duurzaam resultaat.

Bereik en behoud je streefgewicht met gezonde voeding en gedragsverandering, door een effectief programma met intensieve coaching.

Investeer in je gezondheid en leer voor eens en altijd hoe je blijvend kan afvallen.
Dit traject kost €99,- per maand met een looptijd van drie maanden.

Wil je blijvend afvallen en voor eens en altijd afscheid nemen van je ongewenste kilo's? Bespreek met Margo welke aanpak het beste bij jou past.

Margo neemt via WhatsApp contact met je op om een geschikt moment in te plannen voor een telefonische afspraak. De afspraak is volledig gratis en vrijblijvend. 

De zes zekerheden van Blijvend Afvallen:

FAQ

Veelgestelde vragen over het 12 weken programma.

Per jaar wordt er vanuit de basisverzekering drie uur dieetadvisering vergoed. Afhankelijk wat je met de zorgverzekeraar hebt afgesproken, betaal je mogelijk een bijdrage voor het wettelijk eigen risico (€385,-). De factuur voor het Blijvend Afvallen programma betaal je in eerste instantie zelf. Het is mogelijk om deze bij de zorgverzekeraar in te dienen. Check vooraf altijd even de polisvoorwaarden van je (aanvullende) zorgverzekering.

Voordat we van start gaan vindt er een voorbereidingsweek plaats. Hier behandelen we verschillende ‘waarom’ vragen, een uitgebreid intakeformulier, weeg- en meetmoment en ga je enkele dagen een eetdagboek bijhouden.

Bij de start bespreken we je huidige situatie en kijken we naar de gewenste situatie. Daarnaast krijg je een e-book met alles omtrent eten, gezond afvallen en gedragsverandering. Ook ontvang je een persoonlijk voedingsschema. Als extra ontvang je nog snelle winstpakker, zodat er daadwerkelijk een vliegende start gemaakt kan worden.

De startdatum kunnen we samen bepalen. Dit spreken we af voor of na de aanmelding.

Er is gekozen voor intensieve 1-op-1 coaching via WhatsApp, telefoon en mail. Tijdens het 12 weken programma zullen 6 telefonische coachgesprekken plaatsvinden. De gesprekken duren ongeveer 30 minuten. Tussendoor kan je altijd in contact komen met je coach via WhatsApp of mail. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.

Samen bereik je meer dan alleen! Een bekende uitspraak, maar ook bij afvallen gaat deze vlieger op. Tijdens een veranderproces is het fijn om een stok achter de deur en een steun in de rug te hebben. Dit kan in de vorm van je partner, vriend(in) of professional. Tijdens een afvaltraject gaan er hoe dan ook moeilijkheden op je pad komen. Wij weten dat dit zelden een rechte weg is, maar een met veel hobbels. Het is fijn om dit samen te doorlopen!

Wil jij het 12 weken afvalprogramma graag samen met je partner of vriend(in) doorlopen om het succes te vergroten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Wil je blijvend afvallen? Stop met verder zoeken! Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij gaan jou niet alleen helpen met afvallen, maar we zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er werkelijk af blijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden. 

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Lees hiervoor enkele reviews:

“Ik kijk zeer positief terug op het 12 weken traject. ‘Blijvend afvallen’ is geen standaard dieet, maar een proces waarin je wordt begeleid om op zoek te gaan naar de balans tussen gezond eten en genieten. Door middel van het maken van de opdrachten; kom je zelf tot nieuwe inzichten. Inzichten die jou als persoon helpen om daadwerkelijk af te vallen. Ik zal blijvend afvallen bij iedereen aanbevelen!”

“12 weken traject is niet voor even, maar een houvast voor de rest van je leven! Ik kan iedereen het 12-weken traject aanraden. Zelf heb ik al meerdere keren verschillende diëten geprobeerd, maar telkens met een tegenslag. Dit kwam voornamelijk doordat deze te streng en voor snel resultaat waren. Bij het 12-weken traject wordt niet alleen naar voeding gekeken, maar ook de belangrijke zaken die komen kijken bij gewichtsverlies en een gezond voedingspatroon. Wekelijks krijg je belangrijke inzichten en daarnaast word je goed gecoacht en kun je altijd met vragen terecht. Dankzij het traject heb ik een nieuw voedingspatroon aangeleerd, welke makkelijk is vast te houden. Daarnaast bepaal je zelf wat je eet en leer je verschillende lekkere ingrediënten te combineren. In de 12 weken ben ik 13,5kg kwijtgeraakt en dit gaat alleen nog maar meer worden.”

“Heb het twaalf weten traject gevolgd. Je krijgt wekelijks tips en opdrachten om bewust te worden van je (eet)gedrag. Heb lang getwijfeld om deel te nemen aan het traject. Had ik het maar eerder gedaan. Heb er veel van geleerd en kan deze tips blijven gebruiken. Ben nu bewust van een gezonde levensstijl, waarbij ik in het weekend (natuurlijk met mate) kan genieten en alsnog in gewicht en centimeters kan afvallen. Mijn dank is groot!