fbpx

Wanneer je hulp nodig hebt rondom voeding, afvallen en gedragsverandering is de diëtist bij uitstek de juiste persoon. Zij is de expert op het gebied van voeding. Meestal bezoek je eens in de zoveel tijd de praktijk locatie en krijg je een gedegen advies en opdrachten mee. Door de digitalisering van de wereld om ons heen zijn wij gebruik gaan maken van de moderne communicatiemiddelen. De voordelen van online zijn eindeloos te noemen. Graag lichten wij onze top 5 toe!

1. Korte lijntjes

Er wordt veelal gezegd dat online communiceren niet persoonlijk is, maar wij vinden dit juist wel persoonlijk. Een reguliere diëtist zie je bijwijzen van een keer per maand, terwijl je een online diëtist wekelijks meerdere keren spreekt. Loop je ergens tegenaan? Dan kan je direct vragen stellen via WhatsApp. Vaak heb je diezelfde dag nog antwoord! Dat is ‘de persoonlijke aandacht’ die elke cliënt verdient en wat een afvaltraject uiteindelijk succesvol maakt.

2. Praktisch online programma

Geen saai dieet, maar een wetenschappelijk onderbouwd programma met alle handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon waarmee je afvalt en beter in balans raakt. Wij zorgen voor de juiste praktische informatie in een verwarrende voedingswereld vol voedselhypes en ‘zogenaamde experts’. Tijdens mijn online programma word je wekelijks voorzien van de nodige informatie, tips, opdrachten en een video. Ook krijg je twee uitgebreide weekmenu’s en maak je een vliegende start met snelle winstpakkers!​

“Oefening baart kunst.”

3. Blijvend resultaat

Tijdens onze begeleiding ligt de focus op een duurzame gedragsverandering, want alleen kennis is niet voldoende. Er worden nieuwe gezondere gewoontes ontwikkelt waarmee we samen naar een realistisch doel toewerken. Deze nieuwe gewoontes worden er dusdanig ingesleten, zodat je er op een gegeven moment niet meer bij na hoeft te denken, ze gaan automatisch! Ontwikkel een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.

“Maak van nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af!” 

4. Betrokken

Vanuit eigen ervaring weten we hoe het is om op je voeding te letten. Emilie vanwege het houden van een glutenvrij dieet bij coeliakie en Lisette telt al bijna haar hele leven koolhydraten vanwege haar diabetes. Als geen ander weten wij het belang van gezonde voeding en welk effect dit heeft op het lichaam als je dat niet doet. We weten dat het niet zo gemakkelijk is als het klinkt. Want eerlijk is eerlijk, een gezonde balans (80/20) vinden is echt niet zo makkelijk.

5. Een stok achter de deur

Samen bereik je meer dan alleen! Een bekende uitspraak, maar ook hier gaat deze vlieger op. Tijdens een afvalproces is het fijn om een stok achter de deur te hebben. Tijdens een veranderproces gaan er hoe dan ook moeilijkheden op je pad komen. Het is een proces van vallen en opstaan, en het is fijn om dit samen te doen! Wij zorgen met een gezonde portie motivatie en inspiratie dat jij na 12 weken op eigen kracht het afvalproces succesvol kunt vervolgen!

Investeer in je kostbare gezondheid, zet de eerste stap!

Naast een gezonder gewicht zijn de fysieke en mentale veranderingen tijdens en na een afvalproces gigantisch te noemen! Door gezondere voeding verbeteren je bloedwaardes en krijg je een gezonder cholesterolgehalte. De algemene gezondheid wordt écht bevorderd! Bovendien zit je met een gezond gewicht lekkerder in je vel. Je voelt je fitter, kunt gemakkelijker bewegen, bent veerkrachtiger en je ontwikkelt meer zelfvertrouwen waardoor je krachtiger in het leven staat.

“Wat we eten bepaalt voor een groot deel hoe we ons gedurende de dag voelen en wat we allemaal aankunnen.”


Online Diëtisten | Emilie Stassen en Lisette Kuik
Expertises in lichamelijke gezondheid: voeding, afvallen en gedragsverandering.

Wil jij nu starten met blijvend afvallen?

Categories: Diëtist

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *