fbpx

Het niet sexy en oneindige dieet! Dat is precies wat wij al tijden verkondigen. Helaas is het niet pakkend en verkoopt het niet zo goed als menig crash dieet. Wel is dit de beste oplossing om blijvend af te vallen en op de lange termijn het streefgewicht te bereiken waar jij al jaren naar snakt.

“Hoeveel mensen om je heen houden een geslaagde afvalperiode daadwerkelijk hun gewicht vast?”

Het oneindige dieet

We nemen het woord dieet liever niet in de mond. Het woord dieet suggereert namelijk dat het tijdelijk is en dat is meteen de grootste fout die je kan maken! Afvallen is namelijk altijd een lange termijn proces, tenzij je het prima vindt om binnen de kortste keren weer op je oude gewicht te zitten. Maar liefst 95% van de diëters blijft jojoën, met alle gevolgen van dien.

Wees nou eens eerlijk, niemand kan een dieet zijn hele leven lang volhouden. Waarom zou je er dan aan beginnen? Zie het veranderen van je voedingspatroon echt als oneindig en focus je alleen maar op veranderingen welke je lekker en fijn vindt. Als jij niet 100% achter de veranderingen staat heeft het sowieso geen kans van slagen!

“Het woord dieet komt van het Griekse woord “diata” dat levenswijze betekent. Dat is natuurlijk niet voor niets!”

De beste oplossing

We horen je al denken; waarom is jouw methode de beste oplossing? Afvallen is simpelweg een lange termijn proces! Het draait om een duurzame gedragsverandering. Om een gewenst doel te bereiken en te behouden, dienen er nieuwe gezondere gewoontes ontwikkelt te worden. Door nieuwe gewoontes te blijven herhalen worden ze er dusdanig ingesleten, zodat ze op een gegeven moment automatisch gaan. Met als gevolg dat het gewicht langzaam afneemt en de lichaamssamenstelling gezonder wordt. 

Uiteindelijk gaat het erom dat het voedingspatroon op de lange termijn houdbaar is, want alleen zo bereik je een blijvend resultaat! Nee dit verhaal is niet sexy, maar wel de enige effectieve manier om op termijn jouw gewenste situatie te bereiken en te behouden.

“Maak van nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af!”

Resultaat gegarandeerd

Natuurlijk kunnen wij geen keiharde garantie geven dat je gegarandeerd jouw streefgewicht gaat bereiken en behouden. Wel durven wij te zeggen dat onze oplossing je gegarandeerd veel gaat opleveren, zowel op de korte als lange termijn. We nodigen je uit om te kijken wat cliënten van het 12 weken afvalprogramma en de begeleiding vinden. Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers. 

Crash diëten verkopen beter

Het hoeft niet onder stoelen of banken verstopt te worden. Crash diëten verkopen beter dan het oneindige dieet. Want wie wil er nou niet een snel en bizar resultaat bereiken? Of het gezond en houdbaar is, is niet waar we meteen aan denken. We denken veelal niet aan de lange termijn, maar kijken simpelweg wat het voor ons op korte termijn betekent. Ook blijven we er heilig in geloven dat er een bepaalde quick-fix (oplossing) is welke ons gemakkelijk het gewenste resultaat oplevert. Helaas blijkt dat meestal geen duurzame oplossing.

Waar kies jij voor?

Kies jij voor een tijdelijke of levenslange oplossing? Wat heb je tot op heden elke keer gekozen en wat voor resultaat heeft je dat gebracht?

Start vandaag nog!

Wil jij nu echt is een keer je streefgewicht behalen en behouden? Ga zelf aan de slag met mijn gratis 10-stappenplan en reken voor eens en altijd af met de overtollige kilo’s.

Kom je er zelf niet uit? Dan biedt ons 12 weken afvalprogramma de uitkomst. Tijdens deze 12 weken krijg je alle handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon! We gaan samen op zoek naar de juiste balans, die jij de rest van je leven kunt volhouden. Met een effectief en praktisch programma werken we naar een realistisch doel toe.

Het expert team

Emilie Stassen, Lisette Kuik en Lizzy Luiten-Cuijpers
Experts in voeding & leefstijlverandering

Wil jij nu starten met blijvend afvallen?

Categories: Afvallen

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *